Knalli

Terve tien päältä, en kuitenkaan itse aja. Juuri täältä mökiltä kotiudutaan, ja jotten nukahtaisi, niin pistetään nyt muutama otos viikonlopulta. Meidän kesähuone alkaa olla varttia vaille valmis, ikkunakin oli saapunut kiitolinjalla kuistin alle. Heti miten sitten perjantaina aukko seinään ja sen jälkeen miettimään, että miten niitä ikkunoita asennetaan.
Lauantaina käytiin puutavaraliikkeessä ja saatiin seinälle uudet hyllyt. Tuvassahan on samaisista Ikean kannattimista ja vanerista astiahylly, tuohon leveempään päädyttiin tekemään hyllylevyt  ulkoverhouslaudasta. Hitusen kavennettiin sirkkelillä, hiotiin ja jossain vaiheessa pintakäsitellään. Ikean kasausohje mainitsee kolmella kannattimella maksimileveydeksi 120 cm, mutta täällä on nyt sitten käynnissä omakohtainen testi 180-senttisestä hyllyköstä. Kerron kun romahtaa. Kirpparilta löytyi vielä kesähattu, kahden euron olkiknalli on aikasta makee.
Mukavaa sunnuntaita ja illalla arvotaan se norsunkorvavauva, vielä halukkaat viherpeukalot ehtivät mukaan.

6 thoughts on “Knalli

Leave a Reply