KesäheilatMökillä kukkivat ja tuoksuvat puut, pensaat ja leikot ovat itsestäänselvyys, mutta arkipäivien kaupunkikodissa tuleekin sitten vihervaje. Tänään tuli helpotusta, kun Design Forum Finland oli saanut Flora&Lauran ihastuttavat tarjottimet. Ehdottomasti mun kesärakkaudet tuon poikivan kiinan rahapuun kanssa. Niin ja katsokaa samalla myös ne DFF:n ikkunat – tarjotininstallaatio on söötti keidas kaupungin keskellä. Ja jos joku nyt edes harkitsee Svensk Tennistä hakevansa kukkatarjotinta, niin nou nou nou, tässä on vähintään yhtä hyvä vaihtoehto, kotimainen ja klassikkomatskua sekin. Ja suositan ostamista jo pelkästään kannatuksena Design Forum Finlandia kohtaan. Elokuussa myymälän sulkemisen jälkeen pohjaleima on vain kaunis muisto tästä nuorten muotoilijoiden ja tuottajien ponnistuslaudasta. Ankee juttu, mutta tarjotin on ihana.
Maalauksellisten ja peilaantuvien kukkien pinnoittamaa ovaalia tarjotinta saa tuollaisena valkopohjaisena sekä tummanvihreänä, hinta taisi olla jotain 39 e.

Flora&Laura tarjotin // tray // Design Forum Finland

3 thoughts on “Kesäheilat

Leave a Reply