Lempivihreä

lempivihrea1
lempivihrea21

 

lempivihrea31-670x1024

 

lempivihrea51

 

lempivihrea71

Nyt heti alkuunsa laitan tämän sävyn jakoon, monasti kun kysellään sitten aikojen päästä koodia ja siinä vaiheessa on jo purkit roskiksessa sun muuta. Löysin nimittäin niin kauniin harmaaseen taittavan tumman vihreän. Varsinkin himmeässä maalissa todella hieno sävy. Ollaan nyt tyhjennetty vanha puuliiteri ja aloitettu siitä uuden kesähuoneen teko. Kolusin navetan yläsiltä viimeiset mökkikauppojen mukana tulleet vanhat kalusteet. Ajateltiin, jos niistä kunnostettaisiin mööpelit uuteen huoneeseen. Kolme jakkaraa sai juuri tuosta vihreästä uudet kannet. Nätit tuli.

Puolihimmeä Helmi-kalustemaali 581X // Tikkurila.

PS. Olitteko muuten huomanneet, että Helmestä on nyt tullut täyshimmeä maali myös. Onko kukaan kokeillut jo?

4 thoughts on “Lempivihreä

Leave a Reply