Käytännöllinen

Ta dat ta daa! Nyt on tehty kodissamme sisustusratkaisu käytännöllisyys edellä. Juu valkoinen lattia on kaunis, vähän arka ja joiltain kohdin jopa haastava. Kyllästyin imuroimaan murusia ja luuttuamaan kahvitahroja keittiön edustalta. Tilasin siihen Pappelinan muovimaton!?, joka nyt kätsysti rullataan ja sillä huiskautetaan roskat partsilta alas. Ja tarpeen mukaan käytetään suihkussa. Tähän elämänvaiheeseen oikein hyvä ratkaisu.

Pappelinan Svea // Scandinavian designcenter

5 thoughts on “Käytännöllinen

  1. Hienoja vinkkejä ja kuvia täällä! Meillä on alkamassa isompi remontti ja haaveena maalauttaa vanha mosaiikki valkoiseksi. Remontoijat ovat kuitenkin olleet sitä mieltä että ei tule kaunista jälkeä ja ajan kanssa rakoilee… Mitä mieltä, teillä tuo lattia näyttää ainakin kuvien perusteella kauniilta, oletteko joutuneet paikkailemaan? Onko levoton nyt muutaman vuoden jälkeen?

Leave a Reply