Pääsiäinen 10 kuvalla

Pääsiäisloma oli onnistunut, siellähän me mökillä oltiin. Puuhat ja tunnelmat 10 kuvalla:

 • Mökki ja sinivuokkokehys.
 • Roskalavan vanhojen laatikoiden vanerirungot Vihervitriiniin yrttilaareiksi.
 • Haravoitu pelto sai lavakauluksista neljä viljelylaatikkoa. Jotka taasen mustan maalin ensi viikonloppuna.
 • Roskalavan autonrengas pääsi killumaan kuuseen.
 • Navetan takaseinään nousi puuvaja. Kattoa, liukuovia ja maalipintaa vaille valmis.
 • Narsissit ja suklaamunat. Mignon överit.
 • Naapuri värjäsi lankoja seitikeillä.
 • Käsiä pestessä voi vakoilla linnunpönttöä.

Mukavaa viikkoa. ja muistakaa osallistua vielä tuohon Ikea-kisaan, arvon tiistai-iltana voittajan.

7 thoughts on “Pääsiäinen 10 kuvalla

 1. Hi, my Name is Susan, im from Germany, so i'am sorry, my finnisch is very bad;-), i Love the wall hanging Walter canister, i'm lookink so Long for something like this for our Holiday House. Plaste, ouldn' t yo sen me the shon link, this souls be so Nixe. Thx, your susan info@2- box.de

 2. Once Again, sorry:Hi, my Name is Susan, I'm from Germany, so i'am sorry, my finnisch is very bad;-).I Love the wall hanging Water canister, i'm lookink so Long for something like this for our Holiday House. Please, couldn't you send me the Shop link, this would be so Nicw. Thx, your susan (info@2-box.de)

  1. Dear Susan, I bought it from Granit (www.granit.se) last summer. I'm not sure are they selling it this summer, send the mail and find out. Hope you get it!BR, Susanna

 3. Oi tuli ihan mieleen tuosta lankojen värjäämisestä vanha muisto, kun sain nähdä livenä, kun vanhat mummot värjäsivät lankaa pihamaalla luonnonkasveilla..etsiskelin ja etsin yhä vanhoja puulaatikoita yhteen käsityöprojektiin, mutta vielä ei ole missään osunut kohdalle. Ei luovuteta. Hei minä räätälöin hauskan haasteen blogiini ja olisi hauska jos ehtisit osallistua! Luulen, että tykkäät!! Käy vilkaisemassa osoitteessa www. mirumaru.vuodatus.net mistä on kyse. Maanantaina alkaa myös MiruMarussa viikon kestävät "Hulabaloot" tervetuloa mukaan myös niihin. Viritellään hieman tunnelmaa näin Vapun lähestyessä!! Hihii. Niin kyllä muutkin saa osallistua, jos haluaa tottakai!!

Leave a Reply