Tappi

Sain Annalta Tapin. Hänellä ne ovat hienosti kaapiston päädyssä, perinteinen vaatekaappi näyttää niin styleltä noilla kepukoilla ja uusilla vetimillä. Meillä tappi pääsi makkarin seinään. Tarjoaa kätevästi paikan vaikka huomisen asulle.
Olettehan muistaneet hakea omat limited edition Bråkigit? Itse en montaa tuolta löytänyt, kupariset pukkijalat olivat niin naurettavan halvat, että sellaiset tulivat kotiin. Hyvät tuossa tai mökillä tai pikkasen komeemmassa kirpparipöydässä. Kuparinsävy on luonnossa huomattavsti ruskeampi kuin malliston omissa kuvissa mutta menkööt.

Bråkig pukkijalat // Ikea
Tappi, 25 cm // dadaa-shop

6 thoughts on “Tappi

  1. Mekin hommattiin nuo pukkijalat, kun työpöytä oli saatava. Mutta ovat kyllä tosi ruskeat.. aina välillä mietin että pitäisikö vaihtaa valkoisiin..Hauska tuo nuppi! Sopisi hyvin eteiseenkin 🙂

Leave a Reply