VV

Meillä on nyt 4-vuotias, joka kuvataidekoulun innoittamana on ihan yhtä sutia ja pensseliä. Suositan muuten tuota Annantalon kuvataidetoimintaa, oikein hyvä harrastus ja järkihinnalla. Innostushan kannattaa käyttää hyödyksi, joten pistettiin kuviot heti painokoneeseen – perhe-etu. Nyt on uusi säkki ja hauskat kissajulisteet. Sen verran modernisti on taiteilija, että kissaa saattaa joku joutua etsimään, mutta kyllä minä ne korvat, viikset ja posket heti nappaan. Äitihän luonnollisesti ihastelee innoissaan pienen käden jälkeä, mutta toivottavasti katit ilahduttavat muitakin. Printattiin 50 kappaleen limited edition ja koko on Ribboihin passaava 50 x 70 cm. Postitus pahvituubissa. Miau!

VV sack // 30 e + post cost // Varpunen
Gato ja Gato II posters // 24 e + post costs // VV

22 thoughts on “VV

    1. Eikös tullut aika makee kyllä, mä oon ihan innoissani ja niin oli pienikin! Aluksi vähän nirsoili, kun vain yksi väri, mutta sitten hoksasi, miten hauskaa on kokeilla vaan erilaisia siveltimiä.

  1. Aivan törkeän hienoja!! Minulla oli juuri tänään mielessä että annan tuolle meidän kaksivuotiaalle mustaa maalia ja pensselin kun taululle olisi tarve. Näiden innoittamana huomenna maalataan!

  2. Samaa mieltä, hienoja katteja molemmat! Osaatko kertoa mitä julisteelle (pulskaposkinen kissa) voisi tulla hintaa postituksen kanssa? Olen myös kiinnostunut! 😉

  3. Onpa muuten upeita julisteita! 😮 Ei oo todellista! Lapsen käsissä syntyy kyllä ehdottomasti kauniimmat maalaukset. Vieläkö julisteita on jäljellä?

Leave a Reply