Lilly’s Eco Clean

Olin aamulla kuuntelemassa Titta Jonesia, Irlanissa asuvaa suomalaisnaista, joka on ystävänsä kanssa kehittänyt ekologisen pesuainesarjan. Ekopesuainekuluttajana olen täysin kohderyhmää ja pisteenä iin päälle ovat sarjan tyylikkään simppelit purnukat. Aineet voivat olla jo tuttuja monille, mutta se miksi niistä nyt kannattaa vaahdota, on että niitä löytyy myös Prisman hyllyistä – Stockmannin ja ekokauppojen rinnalla.
Siivousyrittäjän alkuaan omaan käyttöön kehittämät ekologiset pesuaineet väittävät puhdistavansa paremmin, kun moni muu “vihreä aine”, mikä on suuri lupaus. Minä käyn testaamaan ihan ekana tuota rasvan ja kalkinpoistajaa, nimittäin mustan kylppärinlattian kalkkikertymiin eivät ole vielä muut hippeilykamat tehonnet. Palaan käyttökokemuksiin tuota pikaa.
On nuo kyllä nättejä!

Lilly’s Eco Clean -pesuaineet // Prisma, Stockmann, Ruohonjuuri*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

16 thoughts on “Lilly’s Eco Clean

  1. Jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan, että tepsiikö toi kalkinpoistaja. Mä olen kokeillut kaikki mahdolliset pesuaineet ja höyrypesuripuhdistuksen meidän kylppärin lattiaan, mutta kalkki vaan on ja pysyy.

  2. Jes, loistavaa että Prismoista löytyy, olen nimittäin vetkutellut nettikaupasta tilaamista postikulujen takia. Toivottavasti ottivat myös täytöt valikoimiin, kun ne on musta ekopesuaineissa tosi tärkeät, esim. Methodilla ei ole kuin osaan tuotteista täytöt ( ja niiden sprayaineiden "koostumus" tai tuoksu käy mulla henkeen.) Voitin lattianpesuaineen Lillysin arvonnasta ja olen siihen tosi tyytyväinen!

  3. Eikö vaan. Ja mä olen kaikkien isojen markettien inhoaja yleensä, mutta kyllä tämä ekopesuaineiden hyllyyn otto on edes hitusen pieni plussa siitä pienkaupunkien kivijalkamyymälien kuolettamisesta.

  4. Susanna, mulle tuli mieleen tämä kotimainen vaihtoehto kalkkikertymiin: SAMPO® puhdistus- ja kiilloitusjauhe (www.klinex.fi). Retroisa pakkaus on hieno myös 🙂 Terveisin Roosa

  5. Heissan ja kiitos ihanista kommenteista! Lammittaa mielta kovasti! Onkin todella mielenkiintoista saada palautetta miten menee mustan kylpparilattian kanssa. Etenkin jos on hieman huokoinen materiaali, on se todellinen haaste. Jos kokeilet Rasvan- ja Kalkin poistajaa, kannattaa toimia kuten sen uuninpuhdistuksen kanssa, antaa ajan tehda tehtavansa myos. Eli kun suihkutat sita alueelle, anna sen vaikuttaa joku 5 – 10 minuuttia, kokeile onko jo toiminut. Toivottavasti auttaa! Kaikkea hyvaa, Titta Jones/Lilly's Eco Clean

    1. Voi kiitos Titta! En ole vielä kokeillut, mutta kiitos vinkistä. Mutta lattianpesuaineenne oli aivan SUPER – laiskan lattianpesijän pinttynyt valkoinen lattia oli kuin vastamaalattu pesun jälkeen. Eikä tarvinnut sillein hinkuttaa vaan mikrokuitupyyhin + aine riitti. Jeh!

Leave a Reply