Paahdin

Näyttäisi siltä, että Huuto.netiä, Tori.fitä ja Keltaista Pörssiä koluaa muutama muukin Braun fani, ei siellä liiemmin noita Ramsin tai hänen toimistonsa muotoiluaarteita liiku. Minulla kävi tuuri tuolla Tori.fi:ssä kun löysin Kahlcken paahtimen kympillä. Kylkeä koristi Unikko-tarra, mutta siitä se irtosi ja taikasienellä vekotin kiillottui. Minnakin oli tovi sitten löytänyt monelle tutun näköisen kahvinkeittimen, jonka takana on samainen suunnittelija. On se totta vie stylempi kuin moni uusi! Jos muillakin on mieltymys näihin simppeleihin ja tyylillä muotoiltuihin laitteisiin, kannattaa Braunin helmiä käydä tutkailemassa täältä – ja eikun kirppareiden kodinkonehyllyille metsästämään. Tai jos on ylimääräistä päällä, niin voi niitä ostaa suoraan tuoltakin. Mutta se ei taida olla se aarteenetsijän idis. Niin ja kertokaa jos jossain tulee vastaan tuo PS400 -levysoitin eikä jollekaan ole sille tarvetta. Täällä olisi.

Braun HT50 -paahdin // toaster // design Hartwig Kahlcke, 1980 // tori.fi
Baltensweiler Type 60 -seinävalaisin // wall lamp // Artek 2nd cycle

7 thoughts on “Paahdin

  1. Noissa on tyyliä, sitä mikä uupuu kaikista uutuuksista. Mul on 70-luvun, loistavasti toimiva, beige/ruskea paahdin, ihan kiva mut eipä vedä leukoja tuon Kahlcken paahtimen yli.

  2. Se on kyllä sairaan hieno. Ja rakkaani, kiitos meille matkanneesta paketista. Onni on ystävä, joka vaatettaa vauvaa, jonka äiti ei ole ostanut vielä ensimmäistäkään pukinetta… <3

Leave a Reply