Muistivihko, nimenomaa.

Minullahan on se vihko ja paperitavara-addiktio. Tällä hetkellä se kulminoituu kaikkeen marmoroituun paperiin, joten tästä varmasti seuraa vielä jokin kirjansidontakurssi. Eikä asiaa helpota se, että Papershop muuttaa naapuriimme, tuohon Fredrikinkatu 18:sta. Parasta!
No nyt on taas vihkoille tarvetta. En muista olenko mä jakanut kanssanne huonomuistisen äidin aarteen, tuon harmaakantisen minikirjan. Mulla on maailman surkein vuosilukumuisti eikä nämä lasten teot ole ainakaan helpottanut asiaa. Lasten syntymävuodet muistan, mutta jos joku kysyy äkkiseltään milloin menitte naimisiin, milloit olitte siellä tai täällä matkoilla, milloin muutitte tähän kotiin entä milloin kummilapsi meni ripille, niin tyhjää lyö iloisesti. Nyt tuli muutos. Kaikki tärkeät tapahtumat ja vuodet on kirjattu pieniin kansiin, niin antaa tulla kinkkisiä kysymyksiä. Ta daa, nyt muistan kun muutettiin tähän kotiin. Se oli kesä 2010!

Kaleido-tarjotin // Finnish design shop *
Marmoroitu paperi // Etsy **

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
**Varpunen + Etsy blogiyhteistyö.

4 thoughts on “Muistivihko, nimenomaa.

Leave a Reply