Toinen yhtä tavallinen

Loma alkaa hiipumaan kohti loppuaan. Tämäkin päivä sujahti hetkessä. Täällä maalla tuolla valon määrällä on todella merkitystä. Se kun loppuu, niin rukkaset tipahtaa ja tupaan istumaan – ei tuolla ulkona nää ees varpaitaan. Päivällä piipahdettiin kirpputorilla, lapset saivat neulevaatteita, äiti astioita. Ilta ollaan puhdisteltu kaivauksilta löytyneen lasikätkön aarteita. Meillä on kohta pientä pulloa niin, että voisi leikkiapteekin perustaa.

8 thoughts on “Toinen yhtä tavallinen

  1. Upeita yksityiskohtia ja tosi kivoja löydöksiä. Totta tosiaan, että siellä missä ei kaupungin taustavalo yhtään kajasta, on tähän vuodenaikaan aivan käsittämättömän säkkipimeää.

  2. Lasikätkö kuulostaa jännittävältä, miksiköhän noin paljon pieniä erilaisia pulloja. Ihania kuvia ja kauniita esineitä joka kuvassa.

Leave a Reply