Ikean yläkaapista astiankuivauskaappi

Meidän mökkikeittiö on rakennettu Ikean keittiönkaappirungoista. Täällä olisi tarpeeseen sellainen vanha kunnon astiankuivauskaappi, jossa pohja on auki ja huuhteluvedet saavat valua tiskauspöydälle. Sellaista ei Ikeasta kyllä löydy. En tiedä muiden kokemuksia niiden ritilöistä + pohjatarjottimista, mutta meidän lautaset eivät niissä pystyssä pysy ja pikkasen sellainen kökkö fiilis. Jokainen tiskauskerta oli yhtä dominoa, kunnes pinna palo ja keula kohti Rautiaa. Ostettiin perinteiset astiakaapin lankahyllyt ja nyt lähtivät ritilät vaihtoon. Tehtiin tuohon Ikean kaapinpohjaan aukko, Miranolia sahauspintaan ja uudet ritilät tilalle. Ritilöiden syvyys on eri, joten uudet kannattimet eivät suoraan käy runkojen reikiin, mutta tehtiin yksi reikäpari lisää per hylly. Nyt on hyvä.

Ja pahoittelut kehnoista kuvista. Valoa ei ole, saatikka mitään kuvankäsittelyä. Näillä mennään.

5 thoughts on “Ikean yläkaapista astiankuivauskaappi

  1. Kuivauskaappi on ihan must:) Itse asuin ulkomailla pitkään ja ai, että nyt on taas kiva kun on Suomessa ja on astiankuivauskaappi. Vaikka joka kodissa on tisikone niin kyllä sitä aina jotain käsinkin pitää pestä.Ihanat vetimet! Onko noi ovet myös Ikeasta vai mistä? 50-luvun tunnelmaa…

  2. meilläkin on ensi kesänä keittiöremppa suunniteltu, ja olen jo tehnyt ostolistan ikeaan. asumme saksassa, mökki suomessa, niin paras kauppa meille on ikea, kun pystyy netistä katsomaan kaikki etukäteen ja epäselvyyksien kohdalla mennä paikalliseen ikeaan. olen kyllä suomen ikean netti sivuilta löytänyt astiakaappiin semmoisen lankatason. eli pitää tarkkaila asiaa paikan päällä…

  3. Meillä keittiöremontti edessä..joskus.. ja käsin tiskataan senkin jälkeen,kuivauskaappi on ehdoton.Tuo seinällä oleva tanko on täydellinen,onko ihan kupariputkesta tehty?Miten ihmeessä olet kiinnittänyt?Meillä on sellanen perusversio,krominen,häiritsee silmää,pitää ennen keittiöremonttia saada vaihdettua 🙂 Ja kupariset S-koukut,mistä sellaisia löytyy?Vai pitäiskö ne vaan spreijata,eiköhän kuparinväristäkin maalia löydy.

Leave a Reply