Rauha maassa

Rehellisyys maan perii ja reilu meininki ja mitä sitä nyt kaikkea onkaan. Muistatte mun Samsung-katastrofin, kun ei langaton tulostin oikein lähtenyt vörkkimään ja apu / valmistajan vastuu tössäsi aika alkumetreillä. Jossain vaiheessa Pikkuvarpuselle tuli kuitenkin e-mailia, että ongelmani on noteerattu ja keissi uudelleen avattu. Tuli myös oikein selkeät viankorjaus ja päivitysohjeet, jonka jälkeen laite tulostaa kuin vettä vaan – niin pöytäkoneesta kuin läppäriltä ja puhelimesta. Harmi vaan kun noita ei heti alkuunsa asiakaspalvelu antanut, ei ois tarvinnut niin paljoa narista ja nutista. No mutta nyt kaikki hyvin.

Kohtaloa tai sattumaa, pääsin tällä viikolla koristelemaan Samsungin tilaisuutta jouluun. En kuitenkaan laitteiden koekäyttäjäksi, heh. Esillä olivat kaikki viimeisimmät vimpaimet, näinpähän nyt eka kerran sellaisen älykellonkin, ihan Ritariässä ja 007 kamaa. Siihen puhutaan ja otetaan vaikka agenttikuvia, oh my. Ja saa muuten sellaisena niin trendikkäänä ruusukullanvärisenäkin.
Samsungin joulutilaisuuteen vuokratut asunnot sijaitsivat Töölönlahdella, Finlandiatalon ja junaradan välillä, mihin on noussut niitä uusia hienoja taloja. Yksi taloista on Aallonkoti, joka vuokraa kalustettuja huoneistoja yksiöistä kattohuoneistoihin. Kerron teille joskus niistä lisää ihan omana juttunaan.

Samsungilla ja minulla rauha, ja ihmisillä hyvä tahto.

*pahoittelut tummanpuhuvista kuvista – tämä pohjolan iltojen valo*

Villi pohjola – pöytäliina ja tyynyt // Saana ja Olli
1kertaa2 -tekstiilit (makuuhuone) // 1kertaa2 -textile (bedroom) // Design Forum Finland
Harmaat Anno-kattaustekstiilit  // Kodin1
Kuma-keittiöpyyhe ja Kuusikko-tarjotin // Kuma-kitchen towell and tray // Kauniste
Barr-tyynyt // Pikkulinnun kauppa
Up-juliste // Up-poster // Fine little shop

6 thoughts on “Rauha maassa

  1. Upeeta kaikki tyynni! <3 Hieno idis toi kataja vai mikä havupuu tuolla korissa. Mulla on tyhjillä just tollanen samannäköinen kori täs. Taidän hakee sinne kuusen 😉 Mahtavaa inspistä taas. Hali ja terkut <3

  2. Mageeta 🙂 Toiset ne vaan osaa! Minkäs sorttinen puu tuolla korissa tönöttää? On niin söpö, meillekin kelpais kun oikeaa kuusta ei tänä vuonna tule..

Leave a Reply