TIP TAP II

 

Täällä toivutaan pikkuhiljaa pahimmasta juhlaväsymyksestä. Käytiin juuri katsastamassa joulukadun avajaiset ja tytöt saivat jätettyä kirjeen joulupukille. Aika tunkuahan tuolla oli.
Lupaisin kertoa tänään vielä Varpusen pikkujoulujen lahjapussukoista, joilla ilahdutimme kaikki vieraamme – kiitos pikkujoulukumppanien.
Tänä jouluna tonttulakit vaihtuivat kotimaisen Villawoolin pipoihin. Muistatteko kasarina ne pastelliset isotupsuiset pipot? Saattoi olla hyvinkin juur Villawoolia, tyypit kun ovat lämmittäneet tyylillä päitä jo vuodesta 1975. 
Joulujuomat nautitaan nyt luomua ja läheltä. Punavuorelaisen Kaffa Roasteryn joulukahvi kuuluu juhlapöytään, glögihetkiin taasen Napapiirin marjoista ja päiväntasaajan mausteista valmistettu Lapin Marian luomuglögi. Pöydän koristava Ikean valmispiparkakkutalo saattaa jopa onnistua tumpelommaltakin äidiltä. 

Pähkinöille, rusinoille ja suklaille passaavat Hayn Kaleido-peltitarjottimet, joulukalan laittaja taasen arvostaa varmasti tuota Muuton pippuri- tai suolamyllyä. Kalenteripyyhe on ehkä toimivin lahja ihan kenelle vaan! Ja tuo Tom Dixonin viivain, niin style pöydällä kuin pöydällä, näin o.

Eikös ollut aikamoiset lahjasäkit! Oli ilo ja kunnia olla jakamassa näitä vieraille. Kiitos anteliaat tahot!

Muuto Plus punainen – pippurimylly, Finnish design shop. *
Tom Dixon Eclectic-viivoitin, Finnish design shop. *
Hayn Kaleido-tarjotin, Finnish design shop. *
Kaunisteen kalenteripyyhe 2014, Finnish design shop.*
Villawoolin pipot, Villawool *
Pipakakkutalo, glögilasi ja jouluvalot, Ikea. *
Lapin Marian glögit, Lapin Maria.*
Royalit, Cloetta. *
Joulukahvi, Kaffa Roastery. *

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

11 thoughts on “TIP TAP II

  1. Ei voi olla totta. Ne oli tänään!Oltiin juuri tänään niin pitkästä aikaa keskustassa ja mietin vielä, että käydään katsomassa Stockan jouluikkuna..ja sitten, että "eihän se vielä ole auennut". Että pitää sitten tulla joulukadun avajaisiin. btw – Kaunis kyllä tuo Muuton pippurimylly :)Hemmetti. Sitä se teettää, kun ajantaju on ihan kuutamolla ja päivämäärät ja päivät kadoksissa!

    1. Heh, juu oli su. Mutta sellainen tungos tosiaan, että ei siinä mitään paraatia kunnolla nöhnyt, no worries. Pukki lienee käy siellä vielä useamman kerran ennen aattoa.

  2. Mikä on tuo ihana oksa! Jotain samankaltaista olen kaavaillut joulusisustukseen mutten ole keksinyt sopivaa, osaatko neuvoa metsästyksessä?T. Henna

  3. Tuo Muuton mylly on kyllä kaunis mutta mitään sillä ei kyllä tee. En tiedä KETÄÄN jolla se toimisi. Ja siitä erityisärsytykset että se on vielä kallis! Jostain marketista hankittu, ei mikään ruusunen, ei minkään merkkinen vehje, toimii moitteetta. Pelkkä ulkokuori ja design ei riitä, tuotteen pitää myös toimia.

    1. No hittolainen, onpa tylsää! Mulla on ennastaan tuo sama monivärisenä, mutta se on suolalla toiminut kyllä ihan hyvin. Laita nyt ihmeessä meiliä Muutolle, en mä usko että se firma haluaa kökköä tehdä. Anna palautetta (jos ne on niin kökköjä niin et oo eka, niin tiedä vaikka jatkossa hankkisivat mekanismit niihin muualta!

  4. Aijai, kyllä meni lauantai ihan huokaillessa ja joululahjoja ihastellessa! Kaikista osuvin lahja just meikälle noista kaikista supermieluisista ja osuvista oli tuo Tom Dixonin viivoitin, joka on hienosti linjassa sen kanssa, että kaverit kuvittelevat (eivät ehkä täysin aiheetta) minun säilyttävän kaikkea aakkostettuna muovitaskuissa ja minigrip-pusseissa. Kyllä nyt kelpaa!Kiitos vielä kerran, mulle jäi perjantaista kreisi joulumieli sekä ihan kamala sisustusmania. Kääk!

Leave a Reply