Oi kuusipuu

Olin joskus teettänyt lavasteeksi flat pack joulukuusen, taisi siitä olla lehdessä ohjekin jaossa. Nyt minun piti keksiä erääseen jouluiseen päivätapahtumaan ulkokyltti ja muistin tuo kuusen. Tänä
jouluna siitä jätetiin valkoinen pois, havuvanerisena oikein ookoo. Näinköhän tuollainen olisikin meidän kaupunkikodin kuusi tänä jouluna? Ainakin se on jo koristeltu täällä se viisi kertaa.

Tapahtumasta toiseen. Jos torstaille ei ole ohjelmaa, tule ihmeessä piipahtamaan Kiseleffissä (Unioninkatu 27), me Suomen Blogimedian bloggaajat olemme siellä käymässä. Vallankin muille bloggaajille ohjelmassa on bloggaajapaneelia, jossa
keskustellaan pitkin syksyä blogimaailmaa puhuttaneita aiheita. Teille rakkaat lukijat paneeli on myös hyvää infoa, mutta lisäksi siellä ovat liikkeet auki ilta ysiin ja kaikilla oikein kutsuvia erikoisaleja. Me SBM:n bloggaajat
olemme valkanneet yrittäjien valikoimista lempituotteemme ja ne ovat nähtävillä ja spessuhintaan kyseisenä iltana. Itse olen illalla kylässä &Brosilla kunhan äidin syntymäpäiväjuhlat on ensiksi juhlittu. Heilläkin kaikki tuotteet -30%. Tule moikkaamaan,
siellä me pelataan heidän uutuusmuistipeliä. Saa haastaa.

Kuusi // x-mas tree // DIY
Barr-tyynyliinat // Barr-pillow cases // Pikkulinnun kauppa

7 thoughts on “Oi kuusipuu

Leave a Reply