Kaikenlaista

Koivurakkaus on leimahtanut. Ensiksi se tarjoilupöytä, sitten ruokapöytä, sitten vanhat Artekit ja nyt uusi seinävalaisin.
Malinen/Takkinen Nordic surf house -kokoelma syntyi viime keväisille Milanon huonekalumessuille, joiden jälkeen se oli viimemmäkseen nähtävillä Design Forum Finlandissa. Minulla on kokoelmassa kaksi ehdotonta lempparia – Self portrait -peili ja tämä olohuoneeseemme saapunut Untitled layers -valaisin. Kaunis jo tuoltanaan, mutta valon kanssa napakymppi. Hyvä Jussi Takkinen.
Ja on Suomesta viime aikoina paljastunut muutakin osaamista kuin Malinen/Takkinen. Nimittäin Kidd.O-lehti. Se on varmasti vilahdellut täällä blogipuolella tuon tuosta, mutta koskaan ei voi liikaa kehua. Nyt on tehty niin tuhti ja tyylikäs lukupaketti että. Ja tuollainen harvemmin ilmestyvä, mutta kunnolta tehty lehti löytää varmasti paikkansa aikakausilehtien ja kirjojen välimaastosta. Säilytysprosentti 100 ja ehdotonta sohvapöytäkamaa.
Ja kun nyt tätä kerrottavaa on niin paljon, niin saapui meille myös rulla Ruotsista. Erik Olovssonin simppelin tyylikäs seinäkalenteri syrjäytti Stendigin. Kalenteria saa kahdessa koossa: 50 x 70 cm ja 70 x 100 cm. On muuten hyvä isänpäivälahja, jos joku ei ole vielä hoitanut hommaa.

Untitled layers -valaisin // Untitled layers -wall lamp // Malinen/Takkinen
Kidd.O-lehti // Kidd.O-magazine // Itiksen Prisma
Year calender 2014 // Erik Olovsson *

6 thoughts on “Kaikenlaista

Leave a Reply