Hössön tössön

No niin, taas jouluhössötetään! Sain äsken postiluukusta pari pakettia – mulla on tällanen ennakkoaatto. Sain Oi Paketilta paketillisen paketointitarvikkeita, tarroja ja supersööttejä lahjapusseja. Yhtään lahjaa täällä ei ole vielä hankittu, joten pakettia noista ei vielä syntynyt, mutta paperi+tarra+naru+kortti yhdistelmät ovat vahvasti mielessä.
Toisen paketin sain Gummerukselta, kun heiltä oli juuri ilmestynyt Karkki-blogin Karinin jouluaskartelukirja. Kirja jatkaa Karinin aiemman Kirppislöytöjä-kirjan henkeen kierrättämällä kirppiskamaa ja tällä kertaa joulumeiningillä. Mitä kaikkea niistä kirppispöydillä lojuvista pukkikynttilöistä tai silkkikukkamanseteista voikaan tehdä, he hee. Mä innostuin tuosta joulutarjottimesta, meiltä kun nuo teipinpalat eivät kotoa lopu.
Tein sitten meillekin ekan jouluasetelman (heh, mikä sana, kuulostaa pahalta). Kierrätettiin vanha lelubambi, ostettiin miniatyyrikuusia ja päälle lasikupu. Kukkasiili pitää kortit ojennuksessa.
Tämä joulu voitaisiinkin mennä pitkälti kierrätyshengessä. Mitä enemmän posti jakaa noita Aarrearkkuja ja muita lelukatalogeja, sitä enemmän minun tekee mieli kirpparille. Nyt etsinnässä ovatkin pienet Smurffifiguurit, ne on meillä aika hip nyt, kuten kuvasta huomaa. Hienon asetelman teki V ihan ite. Mutta siis jos jollakin lojuu sinisiä hahmoja nurkissa, laittaakaa meiliä, minä voin ostaa pukinkonttiin.

Sydän silkkipaperi 2,50 e / 7 kpl // Oi Paketti!*
Värikkäät pakettikortit 3 e / 9 kpl // Oi Paketti!*
Ruskeat paperipussit 4 e / 10 kpl // Oi Paketti!*
Kanelimaan Kivat tarrat 6 e / arkki // Oi Paketti!*
Lasikupu // Smyygi
Jouluiloa kierrätysmateriaaleista // Gummerus*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

8 thoughts on “Hössön tössön

  1. Ihana asetelma ja kivoja paperijuttuja. Mä en oo yhtään jouluihminen, mut tykkään kaikenlaisesta näpertämisestä niin paljon, et toi kirja saattais kuitenkin olla tosi kiva 🙂

  2. Minäkin innostuin asetelmista, kun löysin omat kuuseni Etsystä. Kannattaa etsiä Etsystä hakusanalla "Bottle brush trees", löytyy ihania 🙂

  3. Kiva nähdä että joku muukin on jo vähän antautunut joululle.. 🙂 Mä olin vakaasti päättänyt että aloitan joulun miettimisen vasta ensimmäisestä adventista, enkä sitä ennen vilkuilekaan mitään joululehtiä, -kirjoja tai muutakaan. Mutta toisinpa kävi. Olin just pienellä lomalla Köpiksessä ja siellä oli Illum ja Magasin täynnä joulua ja tarttuihan se sieltä minuunkin, piru vieköön. Salakavalasti se hiipii luokse, joka vuosi vähän liian aikaisin. Köpiksessä oli muuten juurikin noi bambit nyt kovin in jouluun 2013. 🙂

  4. IHANA joulu- ja askartelupostaus ! Tykkään joulukuusista ja Smurffeista. Nyt etsimään pienet joulukuusifiguurini ja tekemään jouluasetelmaa 🙂 Tässä ehtii näprätä vielä vaikka mitä kun jouluun on aikaa.

  5. Kiitos muruset ihanat. Välillä kun kotona pääsee oikein niukkuus ja minimalismi valtaan, tuntuu tällainen jouluaskartelu niin rentouttavalta ja iahnalta vaihtelulta. Ah, mitä näpertämistä ja pikkusievää sipertämistä. Ja mikä parasta, lapset rakastavat tällaista sööttiä kamaa. Voi joulu, voi joulu miten ihana ootkaan!

Leave a Reply