Wine

Tämä viininpunainen on nyt vaan mun juttu. Näen sitä kaikkialla ja laitan sitä kaikkialle. Sain työkaveriltani vinkin oikein mainiosta kukkakaupasta, siinä jää kuule Plantagenit toiseksi. Tällaiselle mummolakukkahullulle täsmäpaikka ja tuohon edellä mainittuun verraten todella asiantuntevat ja avuliaat myyjät. Ja nyt kun saman tien sinne vielä retken teette, niin pääsette käsiksi 2 euron viherkasvialeen.

Muorinkukka // Peperomia // Pirilän Kukkatalo

One thought on “Wine

  1. Voi suloisuus sentään, mikä tyttö.Onko lakerikengät vintagea 😉 sellasta keskivanhaa.. mä luulen nimittäin, että mulla on ollut ihan samanlaiset lapsena!HM miesten osastolla oli nyt kivoja viininpunaisia puuvilla-ribbipipoja. Kävin kotiuttamassa itselleni ja kerrankin löytyi pipo, jota voin pitää (keinokuidut yäk ja villa raaps raaps).Ilona

Leave a Reply