Pehmopariskunta

4 thoughts on “Pehmopariskunta

  1. Ihanat yllätykset <3Joko sie sait sen tulostimen toimiin :)Täsä ohjetta minun mieheltä 🙂 ja juu, on atk-alalla joten kieliasu sen mukanen :)"Viestissä ei käyttöjärjestelmää mainittuna, joten oletan yleisimmän:Windows7.Ilmeisesti nettiyhteytesi tukiasema ja tulostin eivät oleyhdistettynä/konfiguroituna toisiinsa oikein (toinen toimii ja toinen ei)eli tulostus ei toimi internetin kanssa yhtäaikaa saman verkon kautta.Ilmeisemmin siis tulostimella oma tukiasema ja se luo langattoman verkonjohon koneesi nyt oletuksena kytkeytyy ja näin ei löydä internettiäollenkaan.Koneellasi löytyy kellon vierestä palkista yleensä langattomien verkkojenhallinta, valitse se auki ja ota kotilangattomasi internet yhteydellä tuoltaensisijaiseksi yhteydeksi – yhdistä ja netti toimii.Tulostimen tulisi liittyä tuohon internetyhteys tukiasemaan omallalangattomallaan ja tämän kautta tulostuksesi onnistuisi koneelta asetustenlaitteissa ollessa kohdallaan."

    1. Voi uskomatonta teitä ystävälliset ja avulijaat lukijani <3 Mä en kestä. Virtuaalihalaus koko poppoolle sinne, jatkan taistelua täällä! K I I T O S !

Leave a Reply