Paras pupu palkittu

Piipahdettiin ihan just äsken Unicefin, H&M:n ja Rawr:n häpeningeissä H&M:llä. Siellä lanseerattiin All for children -mallisto ja kylläpä oli meno makeeta. Vaatteet ältsin hienoja, pöydät notkuivat herkkuja ja naamiaisteemallisissa kemuissa riitti ihasteltavaa. Voi miten hauskan näköisiä tenavia! Rawr-lehdellä oli paikan päällä kuvausstudio, joten lähipäivinä on varmasti matskua heidän sivuillaan. Kuvakavalkaadista löytyvät parhaat vinkit tuleviin Halloween-naamiaisiin. No me lähdettiin ihan pupuna juhliin ja kuinkas kävikään. Meidän karvakorvalle ropsahti Parhaan puvun palkinto. Ja parasta oli se, että sen ojensi “se voisofvinland”. Neiti pääsee pian tuhlaamaan oman voittolahjakorttinsa. Veikkaan vahvasti My little pony -paitaa ja Hello Kitty -juomapulloa, mutta tällä kertaa voittaja saa mitä haluaa. Äiti osti sitten tuon mustavalkoinen All for children -malliston mekon.

All for children -malliston myynnistä lahjoitetaan 25% Unicefin hankkeisiin Intiaan ja Bangladeshiin.

6 thoughts on “Paras pupu palkittu

  1. Siellä mekin piipahdimme. Lapset tykkäsivät, pian kuusivuotias halusi pyjaman ja tirehtööri/kapteenitakin synttäriasukseen. Hauskaa oli, voittoko tuli teidän suloiselle pupulle? Onnea!

    1. Juu, nyt oli sellaiset kemut, joissa nämä lapsetkin viihtyivät. Yleensä "äidin järkkäämät menot" ovat kuivempia heidän mielestään =) Juu voitto tuli meille, arvaas oliko pikkuinen onnessaan. Nyt on soitettu innoissaan isit ja mummot läpi, hi hii.

    1. Juujuu, väillä lipsutaan täälläkin. Juuri tuossa laivareissulla pääsin perustelemaan miksi Hello Kitty on söpö vain pienissä asioissa, kuten Pezz-karkkivekottimessa muttei vaatteissa. Takertelin ja sössötin, mutta vielä meni läpi =)

  2. Ai teidänkö pupunen se olikin 🙂 Onnittelut, oli kyllä suloinen asu ja muikea voittaja <3 Itse siis käväisin tuolla myös, tällä kertaa poikkeuksellisesti ilman lapsia. Paikan päällä kyllä melkein kadutti etten ottanut ainakin esikoista mukaan, etenkin sirkusesitys olisi varmasti ollut mieluinen!

Leave a Reply