Toimittajien tusina 2013 Tulli- ja pakkahuoneella

Design weekin pöhinöissä kannattaa ehdottomasti suunnata Tulli- ja pakkahuoneelle. Kaupungin komeimpiin tiloihin on jälleen koottu monenmoista näyttelyä 3D tulostamisesta lasten toiveiden mukaan suunniteltuihin Ikean keittiöihin. Finnish design shopilla on siellä livenä esillä syksyn kuumimmat uutuudet, joita ei vielä ole ollut hiplattavissa kuin muutamilla maailman messuilla, ja mikä parasta, ne ovat ostettavissa.
Sokerina pohjalla on Toimittajien tusina 2013, jonka näyttelysuunnittelu on allekirjoittaneen käsialaa. Sisustustoimittajat ry. valikoi jälleen 12 parasta tuotetta viime vuodelta. Hyvän designin rinnalla tärkeinä valintakritereinä olivat saatavuus eli kaikki tuotteet ovat ihan oikeasti ostettavissa eikä enää protoja sekä Design weekin teema teot eli tuotteen takaa löyty palkittavan arvoinen teko.

Tässä 12 palkittua: 
Lillagunga-keinu // Lillagunga 
Dine-pöytä // Pure Design 
Lavitta–tuoli // Poiat 
Wall+-sisustuslaatta // Wall+ 
iinou-kalusteet // iinou
Miinus keittiö // Puustelli
December-tuoli // Nikari
Levels-valaisin // One Nordic 
Gaia-matto // Johanna Gullichsen
Vakka-säilytin // Iittala 
Taru-sohva // Junet 

Leave a Reply