Habitareen menossa?

Suomen messut lahjoitti Varpuselle Habitarelippuja*. Pistetäänpä siis arvonta pystyyn, jaossa viidelle onnelliselle kahden lipun paketti (arvo 32 e).
Messut järjestetään 18. – 22.9.2013 ja jotta posteljooni ennättää liput toimittaa, arvonta suoritetaan viikon päästä keskiviikkona 11.9.2013.
Kerro kommenttikenttään, mikä yritys on se eka kenen osastolle syöksyt? Keneltä siis odotat kuumimpia syysuutuuksia.
Onnea matkaan – olet jo kommenttikenttää lähempänä messukeskusta!
*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

95 thoughts on “Habitareen menossa?

  1. Swedbergsin osastolle olisi oikeasti asiaa, sen jälkeen muuten vaan hengailemaan osastoja ympäri ideoiden perässä. Kiva jos arpaonni suosii, kiitos kun saa olla mukana!-marja

  2. En ole koskaan päässyt myöskään messuille asti, enkä tiedä näytteilleasettajista, keitä on tänä vuonna paikalla. Menisin avoimin mielin ja nuuskisin ilman huolella!

  3. Saana ja Olli kiinnostaa, mutta ah niin monet muutkin. En muista milloin olen viimeksi käynyt Habitaressa, mut nyt lähestyvän keittiörempan vuoksi visiitti olisi todella ajankohtainen.

  4. ite menisin varmaan ava roomin osastolle, jos se löytyy yleensäki tuolta. pakko vaan saada joskus nähdä ne livenä. ja ekaa kertaa oon joka tapauksessa habitareen menossa, eli kaikki osastot tulee kyllä joka tapauksessa kierrettyä.

  5. On useampi vuosi aikaa viimeisimmästä Habitare -reissusta. Saattaisi reissu mennä pyöriessä ympäriinsä. Varmasti katsottavaa olisi vähän kaikkialla.

  6. Jaahas yleensä sitä on lähdetty kiertelemään ihan järjestyksessä, mutta se mitä lähden messuilta etsimään ja katselemaan olisi opinnäytetyötäni varten uutuusjuttuja, inspiraatiota ja sellaiset luksus hotellityyppiset jutut kiinnostaisi nyt. Jos täytyy yksi osasto valita se olisi ehdottomasti luhta home.

  7. uuden saunan kunniaksi menisin eka ehkä saunastoreen, mutta ehdottomasti top-listalla on myös Aalto-yliopiston osasto, nuoret tekijät aina kiinnostaa!

  8. Ahead! kiinnostaa ehdottomasti eniten. En tiedä, onko Avaroom tänä vuonna messuilla mukana, mutta heidän kerrossänkynsä haluaisin myös tsekata livenä 🙂

Leave a Reply