Siivouspäivä

Mulla oli siivouspäivä. Vaikka kaikenmoista järjestämistä rakastankin, itse imurointi, luuttuuminen ja pölyjen pyyhintä on ankeeta. Mielummin räpsin kuvia.

Ja olihan tässä hyvä syy siivoukseen. Pakko puunata, kun on päässyt ehdolle Glorian Blog Awardsin Kaunein sisustusblogi -kisaan. Oh my! Viime vuonna gaala oli mitä mainioin, vaikuttaisi ettei kalpene tänäkään vuonna. Ehdokkaitakin on ihan hurjana mukana ja uusia kategorioita. Siis hyvät pileet tiedossa! Kiitos kunniasta.

Sain muuten uuden julisteen, natsaa mun viherrakkauteen. Matkalla mökille, mutta ilahduttakoot sillä aikaa tuossa olkkarin seinällä.

Let’s get lost -poster // Ohmyhome*

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

9 thoughts on “Siivouspäivä

  1. Pakko oli tulla hehkuttamaan mattoja tänne, tehtiin tilaus Koodiin 🙂 Ja onnea ehdokkuudesta Gloria Blog Awarseissa! Mäkin olen ehdolla kaunein tyyliblogi-kategoriassa 🙂

    1. Voi kiitos Anne, päivän paras uutinen! Hienoa, hienoa, hienoa. Ja minä teen nyt kaikkeni jakaakseni tätä ilosanomaa!No mutta hienoa, onnittelut ehdokkuudesta sinne myös. Syksyllä päästään sitten samoihin kemuihin kilistelemään. Jes, jes!

  2. Hauskoja nää siivouskuvat 🙂 Jotenkin kummasti sitä tuleekin tosiaan aina otettua kuvia kun pitäis tehdä jotain muuta hahah. Onnittelut ehdokkuudesta, ansainnut sen olet! Niin ja toi julistekin on ihana, tulee mieleen Wanderlust-juliste myös. Tummat metsämaisemat on niin rauhoittavia.

  3. Hei, mistä tuon tyyppisiä julisteita voi tilata, kuin tuossa hanan yläpuolella? Toinen oli se iso kirjainjuliste merenvihreällä pohjalla. Hukkasin sen Dekon, missä ostopaikka oli mainittu… Kiitos kovasti ja iloa vauva-arkeen. Meillä 2/6/13 syntynyt neitonen 🙂

Leave a Reply