Valoa verannalle

Saatiin sähkäri kylään. Muutamat katto- ja seinäpistokkeet olivat jääneet odottamaan remontin valmistumista ja saman tien kaivettiin väylä pihan poikka saunan uusille sähköille. Tarkoitus olisi tässä muutaman viikon sisään rempata sauna, saada sen betonilattiaan lattialämmitys ja niin pinnat kuin lauteet uusiksi. Ja vesipata vaihtoon.

Sähkömies asensi verannan kattoon pistokkeen ja saimme karnevaalivalot kattoon. Iltoihin pimeneviin, vaikkei niitä nyt kukaan odota. Aikun ois kesä ainainen.

Konstmide valosarja // Sähkötalo*

*tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

3 thoughts on “Valoa verannalle

  1. Rakastan tuollaisia valosarjoja (joita Granit myös myy), mutta en ole vielä uskaltanut ostaa, koska eikös niihin tarvitse hehkulamppuja? Mistä niitä muka saa loputtomiin?Elloksella olisi IP44-luokiteltu sarja joka on aika kiva ja siinä on ledit (näyttää hehkuilta) mutta lamppuja on siinä sarjassa vain 10 kpl 🙁 Siitä sais muuten komian kylppärivalaisimenkin jos haluaisi 😀

Leave a Reply