Pukkijalkapaja

Sunnuntaina ennen lähtöä pidimme vielä pienet juhlavalmistelutalkoot. Tulevat ristiäiset tarvitsevat pitkät pöydät ja paljon tuoleja. Navetan yläsiltä löytyi kaksi väliovea, jotka kuurattin ja puunattiin pöytälevyiksi, pappa teki niille pukkijalkoja ja isi kunnosti vanhoja jakkaroita. Me pitäydyttiin ruokkimisessa.
Puutarhatuolit // garden chairs // Bloomingville // Maja Decor
Jokiuoma-kangas, design Sanna Annukka // fabric // Marimekko

9 thoughts on “Pukkijalkapaja

  1. On taas niin kauniit kuvat, tuun toitottaan tätä joka kerta 😀 toi kangas on myös kaunis, en muistanutkaan että noin hieno!Hauskaa kuulla minkä niminen teidän mussusta tulee 🙂

    1. Kiitos <3 Juu, tuo kangas on mun kesälemppari ehdottomasti. Vielä kun saisi aikaiseksi ommeltua päädyt, heh. Aiemmasta viisastuneena koitan välttää täällä kertomista, mutta voin siulle jossain välissä *kuiskata* 😉

Leave a Reply