Bloggarit purkissa

Tattadaa. Varpunen kuuluu tästä päivästä lukien osaksi Suomen Blogimediaa, siitä kertoo sivun yläosan nauha. Olen onnekkaasti valikoitunut blogiporukkaan, joka kokoaa yhteen maamme arvostetuimmat ja ammattitaitoisimmat bloggaajat (nyt punastuttaa). Ja mitäs se tarkoittaa teille?

Blogimaailmassa tapahtuu tuon tuosta ja tällä hetkellä eniten puhuttaa varsinkin blogeissa mainostaminen – niin näkyvästi kuin piilossa. Meillä on selvät sävelet ja Blogimedian bloggaajana kirjoitan lahjomattomasti, tinkimättömästi ja luotettavasti. Blogini pystyy omana tuttuna ja turvallisena, ja jos jossain postauksessa on kyse sisältöyhteistyöstä, kerron sen selvällä Suomen kielellä. Mielipidettäni ei voi ostaa, joten jos kehun tuotetta, olen aidosti sitä mieltä. Varpusella ei pelata vilunkia eikä rivien välejä tarvitse lueskella. 

Ja ketäs meihin sitten kuuluu? Tässäpä lahjakkaat, mutta lahjomattomat:


Jotain maukasta // Mari Moilanen
Kemikaalicocktail // Noora Shingler
KOTOliving // Anu Harkki
Lähiömutsi // Hanne Valtari
Outilespyy // Outi Pyy
Paikka auringossa // Dorit Salutskij (myös ottanut tämän postauksen kuvat)
Mikko Puttonen // Mikko Puttonen
Project Mama // Katja Lahti
Safkaa // Hanna Gullichsen
Salamatkustaja // Satu Rämö
Varpunen // Susanna Vento

Juhlistimme siis viime viikolla Suomen Blogimediaa risteilemällä tuossa Helsingin edustalla ja tsiisus millä paatilla. XO-jahti* vei koko poppoota ristiin rastiin, syötti hyvin ja ajoi vielä reluamiskierroksen Mattolaiturin ja Karusellin edestä. Jos joku näki nämä “kerrankin johonkin hienoon jahtiin päässeet vilkuttelijat”, niin ne oltiin me. Muutama tunti monacolaista leikkineenä ajeltiin sitten vauvan kanssa ratikalla kotiin. Hymyilytti. 
*Yritys on Suomen Blogimedian sisältöyhteistyökumppani, eli tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi.

17 thoughts on “Bloggarit purkissa

  1. Oi hieno homma! 🙂 itse olen ollut kovin tyytyväinen portaalissa kirjoitteluun, saa vertais- ja teknistä tukea 🙂 mainonta-asiat kovasti puhuttavat ja olisi mukava itsekin niihin vaikuttaa, mutta yleensä portaaleissa kirjottavilla on mainontakuviot selkeästi merkitty 🙂

    1. Älä muuta virka. Ja itse tykkään juuri lukea, kun tiedän tasan tarkkaa mainostaako joku jotain vai ei. Itseäni ei mainokset tai sisältöyhteistyöt haittaa, enemmän se, jos yht.työ jätetään mainitsematta =)

    1. Ja piti tuohon Riikan kommenttiin liittyen sanoa, että olen itsekin tykännyt kirjoitella Kideblogien portaalissa ja sielläkin on selvät sävelet sen suhteen, että mitään epämieluisaa ei tarvitse mainostaa ja kaikki yhteistyöt merkitään omalla tunnisteellaan. Uskoisin useimpien portaalien pitävän selkeitä mainoskuvioita sekä portaalin että bloggaajien etuna – ja tietenkin lukijoiden!

    1. Älä muuta virka. Viime kesänä katselin jo tuota laiturissa ja mietin, että ketkä, miten ja miksi =) Ja nyt sitä vaan siellä iloisesti oltiin mukana. Kerrankos sitä pääsee vähän leikkimään 😉

  2. Paljon onnea! Olet paikkasi ansainnut! Olen seurannut blogiasi alusta lähtien ja ammentanut tästä paljon inspiraatiota!

Leave a Reply