Myssyjä sun muuta

****

Voi ihanat ystävät. Kiitos pikkuisen myssyttämisestä. Olettepa niin kultaisia.
Piipahdin eilen Iittala kodissa ihastelemassa heidän uusia sisustustuotteitaan. Nyt siis astiat, vaasit ja kynttiläjalat saavat rinnalleen hitusen suurempia sisustustuotteita, valaisimia sun muuta. Minullakin on ollut hieman sormet pelissä tuossa projektissa, mutta siitä lisää syksymmällä. Silloin tulevat myös tuo ihanuudet kauppoihin. Mutta siis jo ennakkotoitotuksena, että Elina ja Klaus Aallon Vakat ovat lyömätön juttu ja Pattern Bakeryn kuvittamat lastenastiat sopisivat meille kuin nenä päähän. Malttakaahan vaan.
Plywood Vakka // design Elina ja Klaus Aalto // Iittala (fall 2013)
Lysti tableware // pattern Pattern Bakery // Iittala (fall 2013)

9 thoughts on “Myssyjä sun muuta

  1. Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista. Näkyykö tuossa vitriini kuvassa teidän pikkuisen tytön sosiaaliturvatunnus? Tai sitten synnärillä annetaan joku toinen koodi. Ajattelin vain, että ei ehkä ole paras paikka sille tämä internet 🙂 Ihana blogi sinulla!

Leave a Reply