Kyllä retrot on aina retrot

Meillä oli ekalla lapsella Bugaboot vaunuista rattaiksi, joista luovuttiin hyvissä ajoin kun saimme tilalle vanhat kunnon sukurattaat 70-luvulta. Retrorattaat olivat kärränneet viime kuuhun saakka aika monta sukumme lasta, mutta nyt runkoputki katketa päksähti niin ettei edes hitsari nähnyt toivoa. Uutta tulokasta odotetaan nyt taloudellisemmin ja kierrätyshengessä. Bugaboot on kokeiltu, irtoavat kantokahvat noiduttu (kuulemma myöhemmin mallissa korjattu), ihan ookoiksi todettu, mutta ei ne todellakaan niin korvaamattomat ole että uudelleen niihin investoisimme. Ystävä liisasi meille vanhemmat yhdistelmävaunut kiertoon, joten niillä pääsemme vallan hienosti. Niiden rinnalle löysin vauvavaiheeseen tällaiset aarteet. 70-luvun Brio-retrovaunut matkasivat Turusta toissa päivänä ja tänään päässeet pesun kautta odottamaan tulokasta. Sisäpatja täytyy vielä hankkia, mutta näyttää siltä, että kyllä tämän mahan kanssa vielä huomenna Etolaan ehditään. 

15 thoughts on “Kyllä retrot on aina retrot

    1. Hyvin luet rivien välejä 😉 Kyllä tässä on jo usko mennyt. Yllätyn jos tulee ollenkaan, heh. Mutta juu, nuo on tosi kivat ja juuri tuo tummasininen, oikein style!

    1. Just sellaset! Ja jos joku manaa renkaiden kovuutta tai kehnompia "iskareita" tms., niin hyvinhän mekin ollaan tästä maailmasta selvitty tuollaisella kyydillä =). Ja yksi mikä on noissa varma – nuo klipsut tai rungot eivät murru/katkea pakkasessa tai kovastakaan käytöstä. Aika monta vuotta saa väsyttää tuota terästä..

  1. mulla on kellarissa ihan saman näköiset nukenvaunut. pinkit.. 🙂 otan ne kyllä uuteen kotiin pojan huoneeseen, saavat sitten leikkiä kavereitten kanssa 🙂

  2. Hei! Millaiset nämä on käytössä, esim. talvella (lumi, loska)/bussissa/pitkillä kävelylenkeillä? Lapsi tulossa ja löysimme sattumalta vastaavat kärryt sukulaisen kätköistä. Tykkäisin, mutta mietin ovatko kuinka kätevät..

    1. Moimoi, on minusta kätsyt, kokemusta aiemmin Bugaboista ja nyt nuo. Nuo on yhtä kapeat eli mahtuu vanhoihin ratikoihin etc. Ainut mikä heikompi sitten lapsen kasvaessa on se ettei ole valjaita. meillä kun nousi siellä istuskelemaan ja katselemaan menoa, niin välillä hirvitti, ettei tipu. Mutta on kyydissä pysynyt ja nyt kun enemmän istuu, niin rattaisiin jo vaihdettu.

Leave a Reply