Listoja vaille valmis

Voi kiitos pääsiäisloma, olit oikein onnistunut! Kesähuone valmistui jo pitkänä perjantaina, sai kalusteet ja tavarat sisään, ja kylläpä siellä uni maittoi! Vain listat uupuu ja todennäköisesti saa ne puolen vuoden päästä. Loppu pyhät jatkettiin maalauprojekteja erinnäisissä nurkissa, poltettiin remontin jälkeistä pääsiäiskokkoa, grillattiin kevään ekat makkarat, katsottiiin Muumeja ja syötiin Ässä miksejä.

Levitettävä laveri // Bed // Huuto.net
Korituoli // rattan chair // kirpputori // flea market find
Anno-pellavapussilakanat // Bedlinen // Kodin1
String-hylly // Stockmann
Lipasto // chest // Ikea
CD-soitin+radio // CD-player+radio // Muji
Ohoy -juliste // Ohoy-poster // Fine Little Day
Tiikeri-naulakko // Tiger -coat hanger // Design Atelier Article
Pulu-valaisin // Pigeon light // Ombrellino
Ruututyynyn kangas // squares fabric // Mairo
Hevostyynyn kangas // Florence Broadhurst: horses-fabric // Sisustusliike Teatteri

29 thoughts on “Listoja vaille valmis

    1. Kiitos! Juu, tapettina ei ollut vielä silloin ihan tuota mustavalkoista, joten kangastilkkuun oli tyytyminen. Nyt on kuulemm sekin väri saatavilla, mutta ei nyt ihan vielä viitsi vaihtaa – hyvä kun liisterit on kuivunut =)

  1. hei, mahtava tuo jättimäinen hehkulamppu! saako udella mistä peräisin? nuo haitarilamput ovat niin nostalgiset, olen perinyt omani lapsuudenkodistani – ihana!

  2. Ihanan rauhallisen näköinen kesähuone! Eihän tuolta haluaisi poistua! Mä ainakin odottelisin innoissani sadepäiviä, että "on pakko" olla sisällä 🙂

  3. Teidän mökillä on niin kaunista! Kesän lähestyessä nämä vaan pahentaa mökkikuumetta, voi voi :)Haitarivalaisimesta tuli yksinkertaistuksella todella hieno!

    1. Kiitos. Juu meillä ailkoi se mökkikuume viime keväänä ja puolessa vuodessa äitiy niin pahaksi, että näinköhän olisi talven yli selvitty ilman tätä projektia. Nyt on sitten aikasta mukavaa mennä näiden naperoiden kanssa tuonne pihalle köllimään. Suosittelen!

Leave a Reply