Ruutulakanat.

Kävin työaskoilla Kodin1ssä tuossa Kaisaniemessä ja ilokseni löysin sieltä jotain superstyleä. Niiden Anno-kokoelma on skarpannut kovasti ja mukaani tarttui tuollainen pussilakanasetti. Ei ollut juniorkokoa, mutta surautin ompelukoneella vähän pituudesta ja leveydestä. Ja oisko ollut jotain 26 euron tietämissä tuo setti. Hyvä. Ja passaa mainiosti tuohon vanhaan häkkisänkyyn, joka palasi maailmalta kotiin.

8 thoughts on “Ruutulakanat.

  1. I have tried to translate using google translate but I am still not quite sure what you are writing ;). I love this bed linen. Is the brand calle Anno? Or do you know if it's available on the web? Love your blog. KR Nina

  2. Hei! Ensikiksi suurkiitos blogistasi, olen ahkera lukija vaikken ole aiemmin kommentoinutkaan. Tyylisi on mahtava, enkä malta odottaa mökkinne valmistumista. Sitten asiaan. Meillä taitaa olla samanlainen iiihana häkkisänky. Hankin sen nyt puolivuotiaalle tyttärellemme raskauden loppumetreillä, mutta sitten kävikin niin, että tyttö on nukkunut parisängyssämme tähän asti. Häkkisängyn laidat ovat tosi matalat, joten luulen, että hän tulee sieltä aika nopeasti pää edellä alas. Oliko tämä sänky käytössänne koko vauva-ajan vai oliko teillä jokin toinen pinnasänky? Ottaisin tosi kiitollisena vastaan jonkinlaisen kikkakolmosen, jolla sänkyä voisi käyttää oikeasti.t. Ruusa

    1. Moimoi Ruusa,meillä nukuttiin perhepedissä ja päikkärit vain tässä. Sitten annettiinkin se välillä poies, kun seiso tyhjillään nurkassa. Nyt taas on hyvän kokoinen oma sänky, kun saa tuon laidan alas. Siinäkin kyllä jouduttu käyttää kikkakolmosta, että ei ole vedetty ihan alas reunaa, vaan jätetty muutama paksu satukirja reunan alle, niin siitä jää just sellanen sopiva putoamiseste etureunaan. Mut juu, en osaa oikein auttaa tuossa reunan yli ongelmassa. Ei muuta kun lapsi vielä kainaloon nukkumaan 😉

  3. Nuo ihanuudet olivat nyt ainakin Kodin1:sen nettikaupassa alehintaan kympin setti! Taitavat olla siis poistumassa saman tien. Jouduin tilaamaan sekä mustia että punaisia ruutuja. 🙂

Leave a Reply