Muuttokuorma

10 thoughts on “Muuttokuorma

  1. Hei, koska olet valkoisen ystävä ja voisin arvella sinun osaavan vinkata minulle, että mitä kalustemaalia pitää käyttää jotta saa mahdollisimman kiiltävän valkoisen pinnan? -Alotteleva maalari

    1. Miranolilla saat kiiltävintä, mutta samalla se on myös armotonta, kun kiiltävä pinta näyttää niin alustansa nypyt kuin iveltimen vedot. Aloittelijalle suosittaisin kuiten Helmi tai empire kalustemaalua, A-pohja, ja saat salettiin nätimpää jälkeä. Pikkutelalla tulee siisteintä.

  2. Juuri kotoa muuttaneena puuttuu asunnosta vielä vähän kaikennäköistä siivilästä pyykkipussiin ja muistelin joskus nähneeni paperisiasäilytyskoreja jossain blogissa. Googlailu johdatti minut tänne ja matkalla ehdin ihastua, himoita ja saada pienen (SUUREN) päähänpinttymän liukuvärjästyistä pusseista. Isoksi harmikseni huomasin kuitenkin, ettei niitä enää saa nettikaupastasi ja nyt polvillani kysynkin, että kai niitä on vielä tulossa myyntiin? Ihan vaikka vaan yksi riittäisi, mutta ai että, sellainen on saatava! Otetaanko toiveita vastaan, otetaanhan?

    1. Noup, just tuollaisina kivoimmat. Ehkä yhden maalaan, kun meil on kolmas eriparinen, niin sen vois maalata toiseen huoneeseen. Saas nähä. Kunhan eka sai maalattua nuo katot =)

Leave a Reply