Tänään ja huomenna Design market Kaapelilla

Hei muistakaa käydä tänään tai huomenna Kaapelilla. Siel on taas Design market ja hurjasti kivaa kaupan. Suunnittelin sinne Dekon lehtikioskin, käykää kummastelemassa. Harmillisen huonot kuvat sain phonella, mutta livenä tuolla on oikein makoisat värit. Ja sitä pitää päästä katselemaan joka puolelta. Nasta pömpeli.
Siellä siis myydään Dekon tilauksia, mutta nyt myös irtsikkana vanhempia numeroita. Jos on jäänyt joku numero välistä, niin nyt on mahdollisuus paikata kokoelmaa. Mä lähden nyt kahville ja kohta kaapelille. Vi ses!

2 thoughts on “Tänään ja huomenna Design market Kaapelilla

  1. Hello Suki!O love your bags. And your blog. Is it possible to buy your bags in a Helsinki? I´m going there in oct. Oh, and if you could recommend some shops/restaurants for us we would be super happy! I went to Helsinki a couple of years ago and fell in love with it, black and white and nordic design.Kiitos from Norway.

Leave a Reply