Kirppispeite

12 thoughts on “Kirppispeite

  1. Hassua…olen ommellut lähes samanlaisen päiväpeiton, eri väreillä vain, ylä-asteella kässäntunnilla. Tämä tapahtui vuonna -88.Otin peiton juuri hiljattain käyttööni, 20 vuoden tauon jälkeen.

  2. Hei, ei vitsi!! Luin eilen meidän Sato-asukkaiden Kotona-lehteä, ja tää kangas iski heti silmään, ja bäng! Meillä oli tätä Pritsiä mökillä seinävaatteena minun sängyn vieressä, pienenä tuli siis useasti nukahdettua päikkäreille tätä kangasta möllöttäen. 😀 sitten teininä kun sain oman huoneen, halusin välttämättä tän taas seinälle sängyn viereen. Siinä oli hyvä käydä teiniangsteissa nukkumaan, kun mua ärsytti, miksei noissa neliöissä ollut fiksua kaavaa, vaan kaikki oli epäjärjestelmällisesti väritetty eri lailla.. mutta siis, kankaan nimi on Pritsi, tekijä Marjatta Metsovaara ja Tampellan tuotantona tehty 80-luvun alussa. Kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti peiton alla tulee otettua makoisia torkkuja:)

Leave a Reply