Kahvipurkki

Lotta Niemisen nimi on varmasti monelle tullut tutuksi jo viime aikoina. Ja jatkossa vielä useammalle, kun tämän taidokkaan kuvittajan työ on päässyt koristamaan arkeamme. Pauligillahan on ollut usean vuoden ajan tämän kuvituspurkkimeininki ja nyt siis tuli taasen uusi sarjaan. Nämä kuvittajien purkit alkavat kyl pian jo päästä keräilyjutuiksi.

4 thoughts on “Kahvipurkki

  1. Tätä odotan et tulee kauppoihin,mul on ne kolme aikasempaa+rivistö muita vanhoja kahvipurkkeja.Juuri viime viikolla hyllyttäessä kahvivälissä palasin muistoissani vuoteen 95 ja Katajanokan kahvilaan jonka kautta pääsimme kahvikursseille Meiralle,Pauligille ja Roberts coffeeseen.Sen kurssin muuten piti ihan omistaja eli Robert Paulig.Eikä siihen aikaan ollut Robertseja kuin katajanokalla sekä Stokkan tuulikaapissa.Muistan kun kertoi et olisi tilausta useammallekkin kahvilalle.Asui ainaskin siihen aikaan ruotsissa ja puhui suomea huonosti.

  2. Hieno! Ehkäpä tämä purkki on nyt pakko hankkia. Aikaisemmat ovat aina pitkän pohdinnan jälkeen aina jääneet hyllyyn – ja vain sen kauhen pauligin logon takia (vaikka varsinkin nyt se Sanna Annukka purkki harmittaa!). Voisivat modernisoida sen logon, niin näidenkin purkkien grafiikat pääsisivät kunnolla oikeuksiinsa…

Leave a Reply