Another Varpunen sack?

32 thoughts on “Another Varpunen sack?

 1. No onpas kylla samanlainen! Ilokseni muuten huomasin, etta sinun pussukoita on saatavilla myos taalla Sydneyssa, ihanassa Minimalist kaupassa! Taas saa olla ylpea upeasta suomalaisesta tuotannosta 🙂 Good on ya! x

 2. Noita tuommosia pussukoita on Ruotsissa ja Tanskassa ollut saatavilla jo joitain vuosia. Eri värisinä ja monia eri kuoseja sekä useita kokoja. Alun perin niitä myytiin vain melko suurta kokoa puutarhaihmisille haravoitujen lehtien väliaikaissälömistä ja poiskuskaamista varten ja sitten käyttö laajeni. Ovat käteviä moneen,koska ovat olleet useimmat myös konepestäviä.

 3. Yhdyn edelliseen kommenttiin, kurjaa että noin kopioivat!Pakko nyt kysyä, kun tuossa kuvassakin näkyy – voisiko tohon säkkiin istuttaa, vai kannattaako sisään laittaa ruukku?

 4. Oh, first I thought it was your design, but then I read. You get irritated when other companies copy like that. Because they must have done that, same material and graphic pattern. But you was first!! And the original is always the best! 🙂

 5. Have you contacted the Danish company? If not, I think you should, as this is a total copy of your product.

 6. Bags and geometric patterns have been around hundreds of years.. Seen (planting)bags similar to yours years and years ago in South Africa. The dilemma of producing things: they get copied for sure- if good ones. Who has copied who can't really be stated so straightforward. Keep up the good work though.

 7. Geometriset kuosit ja pussit on kyllä niin originellia, että toivottavasti olet ostanut jo copyrightit molempiin. En jaksa uskoa, että olisit ensimmäisenä maailmassa keksinyt yhdistää nämä kaksi, tai että olisit sellainen megaluokan tähti, että kukaan haluaisi tai ymmärtäisi pussejasi kopioida.

  1. Tuskin siitä nyt olikaan kyse vaan siitä että tehdään täysin samalle materiaalille, täysin samoilla mitoilla, väreillä ja kuvioilla. On olemassa hyvät tavat ja huonot tavat.

 8. No mutta onhan näitä ollut jo vuosikaudet. Taisin Marimekolla nähdä ensimmäiset vahakankaiset ruukkusuojat. /Anni

  1. Niin no ei se isontalon nimissä oleminenkaan blagiointeja estä. Kyllähän he Marimekollakin ovat ensin jostain ideansa kypsyttäneet aikoinaan. On pussukoita ollut toki ennenkin, mutta kyllä hyvä suunnittelija taikoo hyvään ideaan jotain uutta ja lisää eikä tylysti vie toiselta leipää.

Leave a Reply