Erilainen matkatoimisto

Mainiota! Helsinki on saanut Torikortteliin nastan matkatoimiston. Erilaisen, niinkuin nimi lupaa. Erilainen matkatoimisto antaa matkavinkkejä Helsinkiläisille omaan kotikaupunkiin tai turisteille toisenlaisia vaihtoehtoja perusnähtävyyksien rinnalle. Niin ja vierailijat saavat toki jättää seinälle post-it lapuissa oman matkavinkkinsä ihan mihin vaan. Täältä löytyi taas uutta täytettä minun omaan Menopussiin. Pistäytykää toimistossa, kivojen tekemisideoiden lisäksi tyylikäs sisustus!
 Unioninkatu 27 B, ma-la 11:00-18:00.

One thought on “Erilainen matkatoimisto

  1. Mä oon nyt niin kuokuttunut tähän sun blogiisi. Taas ihan super hyvä idea saatiin meidän perheelle täältä. Tänne mennään käymään!! Menopussikin Iidan kanssa omeltiin ja menot pitää yhdessä Iidan ja Jarin kanssa sinne keksiä!Jipii!

Leave a Reply