Prinsessajuhlat

19 thoughts on “Prinsessajuhlat

 1. Hei! 🙂 Mistä olet hankkinut nuo ihanat paperipalloset? Yritin jossain vaiheessa metsästää netin uumenista mutta laihoin tuloksin.. :/ Eiväthän nuo teidän palloset joutaisi seuraavalle juhlijalle sopuisaan hintaan..? 😀

  1. Mutta niin paljoa iloa tuovaa. Pesen "muovisia käsiäni" hieman kertomalla, että pallot kiertävät jo tuttavapiirin neljännet juhlat, kertikset jääneet aiemmista kemuista ja kruunut askarreltu itse pahvista. Ja mikä parasta, äidinkin mieli oli juhlapäivänä korkealla, kun ei tarttenut tiskata koko aikaa =)

 2. Voi, ihanan näköistä! Meilläkin kolmevee halusi "pinsessajuhlat" on on itekkin melkonen "pinsessa". Ja onko muitakin värejä kuin vaaleanpunainen??? :DD

  1. Juu aikanaan vannottu "ei ikinä mitään prinsessa juttuja" on todettu pitämättömäksi puheeksi. Eihän sitä voi itsensä näköisiä juhlia tehdä, kun hänen kemuthan ne ovat. Ha haa, juu meillä on vaaleanpunainen ja pinkkivaaleanpunainen, what's the difference =D

 3. Hahaha, vastaisku on todella onnistunut. Varpu taitaa hurahtaa aikanaan mustavalkominimalismiin. Onnea 3-vuotiaalle pienelle prinsessalle.

  1. Juu luotan tähän vielä 😉 Aika kaikkeensa. 16-vuotiaana alan kyllä toppuuttelemaan, jos ei vieläkään ole muita värejä mieleen tullut, heh.

 4. Ihanan näköiset juhlat, ihana kakku! Lisätään tuohon vaaleanpunaiseen timangit ja glitter, sitä meillä. Pahin prinsessointi on saannut rinnalleen muitakin juttuja. Toivoa siis on:)

 5. Suuri ero on kuitenkin tyylikkäillä prinsessajuhlilla (kuten teillä) tai kertakäyttöisillä muoviprinsessajuhlilla (disney ja kaverit..). Mielestäni teidän juhlat näyttää tosi hyvältä! Meillä juhlitaan joulukuussa myös 3v. kemuja ja voin vaan arvata, että prinsessa on niihinkin toivottu teema. Prinsessaa ja vaaleanpunaista..helpottuneena kuulen, ettei kasvatukseni ole mennut pilalle, vaan se vaihe vaan tulee..tekevät vanhemmat mitä vaan..mutta on se kummaa, että mistä se tulee..meillä kun on ollaan myös äidin ja isän toimesta keskitytty lähinnä mustavalkoiseen kasvatukseen. Olen tosin sen verran nyt joustanut, että olen muutaman vaaleanpunaisen vaatteen ostanutkin..siinä kohtaa ratkesin, kun lapsi ilmoitti että toinen lempiväri on keltainen..ajattelin, että se on pieni järjen ääni kaiken vaaleanpunaisen joukossa, joten menköön! Mutta samoissa aatoksissa olen, että jos ei yläasteellakaan tiedetä muusta kun vaaleanpunaisesta, niin sitten on omena kauas puusta pudonnut..Mitenkäs toi pöytäliina? Ymmärsinkö jostain väärin vai oliko itse printattu? Jos, niin voisikohan sellaista ostaa??

Leave a Reply