Sankaritar.

4 thoughts on “Sankaritar.

  1. Onnea pikkuinen! 3v jo, aika rientää. Katsoin juuri vanhoja postauksia. Supermies-tapetit ei tainneet päätyä tälle prinsessalle.

  2. Juu kamala vauhti. Ihan tässä juhlien alla herkistyy, kun miettii miten toinen vasta oli sellanen käärö ja nyt jo tuollainen tolkun tyttö ja isojen jutut. Näin se vaan elämä menee. Juu ei päätyneet supermiehet ei, nyt jos kysyis niin ei TODELLAKAAN! Äidin mustavalkograafinenjaminimalistinen kasvatus on kohdannut voittajansa. Meillä on sellainen prinsessavaihe, jonka en edes usko olevan vaihe. Ihan oikein mulle =D

  3. Onnea teidän tytölle! Meidän kohta 3-veellä on sellainen pinkki-vaihe ettei tosikaan. Hiekkalaatikkokin olisi pitänyt maalata pinkiksi. Ja vesi maistuu, kunhan pullossa on pinkki korkki 🙂

Leave a Reply