Kahvia, kahvia.

Kiitos muruset, tulipa tosi paljon mainioita kahvivinkkejä. Jälleen yksi hyvä syy bloggaamiseen on tämä tiedon jako. Olisi aika monta tuntia mennyt tuolla kaupungilla luuhatessa ja kahvi-ihmisiä haastatellessa. Täällä virtuaalimaailmassa apua ja tietoa virtasi tuon tuosta.
Koostin nuo suosikkinne tuohon muidenkin tuumailtavaksi, oma lemppari löytyi viime perjantaina. Kävin sattumalta Lasipalatsin Caffissa ja siellä oli tuo Chemex ihan livenä. Sielläkin suositeltiin vekotinta ja ulkonäköhän päihittää minun mielestä kaikki markkinoilla olevat. 
Ja pussukka-arvonta suoritetaan tänä iltana, joten vielä ehdit osallistua. Reilun meiningin nimissä vaikka pelkkä moi riittää.

16 thoughts on “Kahvia, kahvia.

  1. Moi! Chemex näyttää ihanan yksinkertaiselta ja monesti se riittää! Me pärjätään hyvin perusmutteripannulla ja valkoisella Steltonin pressopannulla. Suvun ranskalainen puoli haluaisi kovasti ostaa meille Nespesso keittimen, mutta mielestäni se on aika kallis ja yksittäset kahvipatruunat aika epäekoloogisia.Itsellä tuli mieleen vain pari vanhempaa suodatinkeitintä, mutta ovat aika samaa sarjaa sen plusminuszeron kanssa. Olen ihastellut joskus aiemmin Mujin kahvinkeitintä netistä, mutta ilmeisesti sitä tehdään vaan Japanin markkinoille, enkä kahvinlaadustakaan tiedä sen enempää: http://www.muji.net/store/cmdty/detail/4548718172078Muistaakseni joskus Rowentalla oli Jaspen Morrisonin suunnittelema simppelin näköinen keitin, mutta siitäkin on aikaa eikä senkään laatu tainnut olla mikään sen normaalia kummoisempi.

  2. Wau! Makeen näkönen on, mutta kuinka se toimii? 🙂 Itseltäni löytyy tuo yllä oleva Boch ja onnellinen omistaja olen myös ikiajat ollut mutterikeittimen, siitä tulee kyllä parhaat kaffet :)-Zej

  3. Oih Chemex! Meille kotiutettiin tuollainen kuukausi takaperin aeropressin, ja v60 lisäksi ja kyllä kahvihylly näyttää entistä hienommalle. Vielä on tosin käytössä hienosäädettävää omalla kohdalla, mutta onneksi parempi puolisko taikoo sillä ne parhaimmat kahvit ja itse voi tyytyä siihen prosessin ihasteluun! Ihania chemex hetkiä sinne 🙂 featherandflock.blogspot.com

  4. Thank you so much! For a long time i'm looking for Glass Cafeemaker! Now I know! Chemex! Thank you. I wish you a happy sunday!

Leave a Reply