Talo, jos toinenkin

Tähän viikonloppuun mahtui arkkitehtuurin ääripäitä. Käytiin viimein paviljongissa ja muistoksi tästä WDC vuodesta tietenkin piti hankkia nuo Helsinki-palikat. Tehtiin siitä kivasta pussista, missä ne myydään, niin yksi toinen hommeli, kuvailen sen jatkokäytön tässä lähiaikoina. Tänään mentiin sitten Futuroon kummastelemaan toisenlaista kesämökkiä, eilen kun ihmeteltiin se Naoton Maja. Mieletön kapistus tuo Futuro, mutta kyllä se Naoto voitti. Siin ois mökki meidän makuun.

7 thoughts on “Talo, jos toinenkin

  1. Miten ihanat palikat!!! Saakohan noita mistään netin syövereistä, vai onko ainoa ostopaikka Paviljonki? Muistatko hintaa?

  2. Mä en tiedä saako netistä, jos jostain, niin etsisin ekana Finnish design shopin sivuilta. Maksoi 35 e. Jos ei saa netistä eikä pääse ostaan, niin ne on mulla tossa naapurissa, niin voin hakea ja laittaa postilla matkaan.Varpun pökät löyty KappAhlista. Oisin halunnut itellekin =)

Leave a Reply