New sack size and colors

No niin, nyt on toiveisiinne vastattu: Säkeistämme on tullut keskikoko eli nyt saa pienen ja suuren välistä medium (n. 30 x 30 x 38 cm) kokoa. Ja ‘summer edition’ liukuvärineen on tullut printteristä ulos. 
****
Ja muistakaa osallistua edellisen postauksen kahvikeitinehdotuskisaan, niin uus säkki on meibi sun!
Hellou and good news. Now we have a new medium size in our sacks and gradient summer colors available. 
****
And previous post’s lottery in English: Give me the best recommendation of good looking and quality coffee maker and win the new small gradient sack. (I love the Naoto Fukasawa’s Plusminuszero coffeemaker in white, but I’ve heard that it isn’t very good…so any good suggestions…)

19 thoughts on “New sack size and colors

  1. I once read that the brand Quick Mill is the absolute best of all machines. Haven't tried it myself, I use a Nespresso system. Good luck with chosing and enjoy your coffee!

  2. Olen kuullut hyvää Philipsin Café Gourmet -keittimestä. Omakohtaista kokemusta on vain samasta merkistä kuin sinulla juuri nyt käytössä. Ihanat nuo uudet liukuvärisäilyttimet!

  3. I've heard good things about the new Bodum Bistro electric coffee dripper… looks nice in white. Very tempted to buy one 🙂

  4. Jäin vain tuijottamaan tuota animaatiota ihana, tai siis hienoja. Tuo tuolisi oli myös rantautunut Kukkiksen tyttären kotiin ja veikkaan että samasta paikasta. Viikonloppuja : )

  5. Ihan parasta kahvia saa Saltonin perinteisellä perkolaattorilla. Puruiksi sitten Zoegan Intenzo niin kyllä kelpaa! Mikään muu ei tahdo sen jälkeen maistua oikein miltään. Suomessa jos asuisin, niin valitsisin ehkä Presidentin. //Malla

Leave a Reply