Yrjö Kukkapuro Cloud Chair, 1980

Lauantaina löytyi uusi tuoli. Näyttäisi mun Bauhausrakkaus kääntyvät jo vahvasti tuonne Memphisiin. Yrjö Kukkapuron Cloud-tuolista en nyt voi sanoa mitenkään, että olisi kuin tehty meille tai sopii tuohon olkkariin kuin nenä päähän. Se ei sovi mihinkään, mutta juuri siksi se on niin hullun ihana. Katsotaan mistä löytää paikkansa.  

11 thoughts on “Yrjö Kukkapuro Cloud Chair, 1980

  1. Hah 😀 näitä on Lahden kaupunginteatteri pullollaan. Mä olen ihmetellyt sitä vanhahtavaa sisutusta ja arvellut, että omituiset tuolit on oikeasti jotain kalliita kalssikkoja, jotka olisi kalliita uusia. Osaatko sanoa onko nämä arvokkaita? Teatterin tuoleissa on ällömmät värit. Muistaakseni vaaleansinistä ja saattoi olla vähän mummokalsariakin… Mutta siis näyttää yllättävän hyvältä yksin ja tuossa värissä!

Leave a Reply