Kuin uudet

Roikkuvien hommien lista lyhenee, jihaa. Kaiuttimien uudet värilliset verkot odottivat kuplamuovissa ihan liian kauan, mutta eilen aamulla alkoi tapahtumaan. Nuo Amphionit ovat näin sisustajan silmin yhdet kauneimmista äänipömpeleistä, huippulaatua ja hyvännäköisesti. Nyt he vielä ovat kehitelleet värilliset verkot, jotka voit ottaa ihan missä tahansa värissä. Napakymppi.
Tähän musaintoiluun sulautuneena kävin läpi myös noita vinyylejä, mitä herkkuvärejä niistäkin löytyikään. Väri-iloa kevääseen teille kaikille!

9 thoughts on “Kuin uudet

  1. heips! mustavalkoinen iso olohuoneen matto on varmaan ikeasta? tarttuuko roskat ja moskat siihen helposti ja lähteekö imuroimalla? hankinnan alla samanlainen ja joku kertoi, että imee roskia helposti… t.Hanna

  2. Hello,Blog seems to be very interesting. Thanks For sharing such a nice blog. It’s great pleasure to get the chance to comment on such an informative blog.Norway based Stickers Press Company offering Stickers til din begivenhet.We are one of most leading company in Norway proives services like Vannflasker med egen etikett, Ulike Vinetiketter, Funny Vinetiketter,Julen Vinetiketter, Classic Vinetiketter, Baby og Barnedåp.StickerPress Offers full services on Bursdag Vinetiketter, Mor og farsdag Vinetiketter, Astro Vinetiketter, brus etikett, Chocolate Vesker etc.StickerPresshttp://www.stickerspress.comPhone: +47 7391 2420E-mail: post@stickerspress.noKonfektposer med din egen etikett, Stickers til din begivenhet, Design din egen vinetikett, Design din egen vannflaske, Design din egen stickers

  3. Ihania!! Nyt meni harkinnan alle että laittaisiko sitä omat tylsän mustat ja vanhat kajarit vaihtoon että sais uudet ja paremmat sekä tuollaiset mihin saa vaihdettua nuo verkot!featherandflock.blogspot.com

Leave a Reply