Rapsin rapsin

Pääsiäisloma tuli kuin tilauksesta roikkuviin kotiprojekteihin. Muuton huopainen Restore-säilytin on saanut kyytiä kynsiltä, joten nyt tartti jo tapahtua. Tehtiin Melvinille tuollainen raapimispyramidi vanerista ja huovasta. Kotimainen Koskenpään huopatehdas on oikea aarrearkku kaikkeen huopailuun.
Ensi kosketus on jo otettu ansiokkaasti, nyt vaan odottamaan onko pömpeli kissan makuun oikeasti vai ei. Suihkaus kissanminttua saattaa auttaa asiaan.

13 thoughts on “Rapsin rapsin

  1. Samaa mieltä Jennin kanssa! Mahti idea rakentaa itse jokin tyylikkäämpi kissan raapimispaikka. Meillä tosin kissanmintulla ei jostakin syystä ole mitään tehoa.

  2. Tuollainen kissan raapimispuu kelpaisi meillekin! Mä olen pitänyt kissan kynnet lyhyenä niin raapimista ei tapahdu. Heti jos pääsevät kasvamaan niin sohva saa tuntea kohtalonsa…

  3. Aitoja ne on nuokin :), vaikka vintagea. Ihan jos upouutena haluaa, niin vepsäläinen myy alk. 1460 e, riipuu vissiin pintakäsittelystä, maalattu tai kromattu jne.

  4. Vanha blogikirjoitus, mutta nyt vasta näin tämän ja nyt ei mitkään muut raapimispuut enää kelpaakaan tähän huusholliin. Onko tähän jossain blogissa DIY-ohje, kun en löytänyt? 🙂 Tai teetkö tilauksesta näitä?

Leave a Reply