Marimekkoa

Tovi sitten kävin ihastelemassa Marimekon uutuuksia. Taasen oli valikoiman täydeltä hienoja kuoseja ja kankaita, mutta muutama asia oli ylitse muiden. Marimekolta tulee piakkoin pussilakanoita pellavaisena, mikä pääsi kyllä minun “vuoden parhaat sisustusteot” -listalle. Täydellistä! Toinen juttu iski myös täysin oikeaan osoitteeseen:  valtavan hieno ja laaja valikoima kaikkea paperitavaraa: vihkoja, kortteja, kalentereita, post-it lappuja sun muuta – juuri sellaista ihanaa pientä ostettavaa ja työpöydän koristajaa. Vihkot oli viimeistely hienosti, tikkauksia, kangaskansia ja -selkämyksiä ja raidallisia kirjanmerkkinaruja sun muuta. Hyvä Marimekko! Niin ja tuo puuviivain taas löytyi Pinosta, näitä puisia viivaimiahan ei voi olla liikaa eihän?

2 thoughts on “Marimekkoa

Leave a Reply