Ei mennyt ihan nappiin

Heh, nyt ei oikein lähtenyt äidin askartelut lentoon. Mä muista pienenä rakastaneeni askarrella maitotölkeistä, munakennoista sun muista jos jonkinlaisia vekottimia, se oli aivan huippupuuhaa. Noh, tänään, kun V oli kipeenä kotona, niin keksin, että tehdäänpä hälle oma pikku tietsikka palohälytinlaatikosta. Hirveällä innolla puuhattiin, ja kun valmista tuli: “äiti en mä tykkää tästä, kun tässä ei ole oikeita nappuloita”. Ajat muuttuvat, ja tällä leikin sitten varmasti vain minä =)

8 thoughts on “Ei mennyt ihan nappiin

  1. voih, tuollainenhan olisi ollut hieno! muistan kun itse piirsin kahdelle a4-paperille tietokoneen.ei sitä tänän päivänä semmosia. surullista.

  2. On kyllä tosi hieno tietokone. Meidän lapset askartelevat yhä vielä maitotölkeistä yms. Yritän siihen myös kannustaa. Viimeisempänä ekaluokkalainen poika on rakentanut hienon ritarilinnan. Joskus kinusivat leikkikassakonetta ja minä en sellaista meille halunnut, niinpä askartelimme pahvilaatikoista yms. Lapset leikkivät innoissaan ja suku katsoi vähän säälien. Seuraavana jouluna joulupukki sitten toi muovisen leikkikassakoneen. Kummit olivat halunneet pelastaa lapset 🙂

  3. I really love your blog and it's so mysterious to me because I can't read your language. It makes it fun to figure out what you have written.Have a nice day! ♥Judith

  4. Joulun konvehtirasia ja se konvehtien alla oleva lokerikko nurinpäin käännettynä muodostaa jo melko uskottavan näppiksen.

Leave a Reply