8 thoughts on “

  1. Hei! Olen kovin harmissani, että paras sisustusblogi on menettänyt teränsä. Lähiaikoina (tai jo jonkin aikaa) kuvia on ollut lähinnä kissasta, lapsesta, nyt miehestä ja sisustukseen liittyvät jututkin on jo nähty Dekossa. En haluaisi olla ikävä, mutta harmittaa. Kuvat kotoa, järkkäysjutut jne olivat aina niin inspiroivia.

  2. Ikävä kuulla Annu. Sisustusasiat sujahtavat luonnollisesti lehteen ja vapaa-aikani käytän oikein mielelläni lapselleni ja miehelleni. Kotikin on valmis ja nurkat järkätty, joten tikusta en tahdo asiaa vääntää. Sitten taas tulee, kun on oikeata asiaa. Onneksi blogimaailma on täynnä uusia ja inspiroivia blogeja, joista varmasti löydät kivoja ideoita. Kiitos niille, jotka kuitenkin jaksavat pysyä kelkassa ihan tavallisessa arjessamme <3Kristiina, juu kyllä se siellä taitaa olla. Enemmän kuitenkin vinkki Muotoilijat 12 -näyttelyyn =)

  3. It's nice to see that such inspiring persona also spends her free time enjoying life and family like all of us who appreciate and are inspired by your work! Life is a beautiful place to be! 🙂

  4. Harmikseni samaa mieltä Annun kanssa 🙁 Tulen aina toiveikkaana poikkeamaan. Kaipaan myös alkuaikojen innostunutta otetta, eihän silloinkaan asia välttämättä iso ollut mutta ote oli hauska ja rento. Kävikö sitten niin, että kun tulit nimelläsi esiin niin et enää kehdannutkaan postata "pikku"juttuja? Esim poor food, järkkäilypostaukset. Yritän siis sanoa, että tämä lukija ainakin tykkäsi kaikesta pienestä kivasta enkä kaipaa suuria ammattisisustajan juttuja tai mitään "cooleja" postauksia viihtyäkseen täällä blogissa! 🙂 Lehdet ovat asia erikseen ja ymmärrettävää että sinne nyt tuotat mahti-ideasi.Yst. Jaana

  5. Jokainenhan saa olla blogista ihan mitä mieltä vaan, mutta mitä me lukiat olemme mitään vaatimaan millaista blogia joku pitää omasta halusta, omalla ajalla.Kiitos, että minulla on mahdollisuus vierailla sinun sivuillasi Suki!-Olivia-

Leave a Reply