Uusi perheenjäsen

Kur kur kur alkaa kuulua lauantaista lähtien täällä Varpusilla, tassutonta elämää kun on jo ollut liian pitkään. Nyt kun V:n alkaa kovasti ymmärtämään kuinka eläimiä kohdellaan, on aika avata ovi uudelle perheenjäsenellemme. Tiedossa siis lapsikissa-arkea ja disainattuja kissatarvikkeita, heh. Raapimispuusta laitettiin jo leiskat puusepälle.

Tervetuloa lauantaina balineesipoika Quasimodo, meidän kesken Melvin.

Our new boy Melvin is coming on Sunday.

33 thoughts on “Uusi perheenjäsen

  1. oih, onpas hän suloinen, onnea! Meillä on kolme devon rexiä, joten vauhtia riittää. :)Innolla odotan niitä noita disainattuja kissatarvikkeita.

  2. Ui ko söpö kisu! <3 <3 Meilläki 2kpl reilu 13v kisua, ovat kaksoset, tyttö ja poika, meän lutuset 🙂 Kisut on vaan niin ihania 😀 Teillä on sitte lauantaina kiva päivä tiedossa 🙂

  3. Oi ihana uutinen! Onnea uudesta perheenjäsenestä! Toivottavasti näistä kissahuonekaluista tulisi myös juttua Dekoon, näin pienenä vinkkinä. 😉

  4. Ihana kissa! Mä haaveilen löytäväni ennen kesää meille hiiriä metsästävän kissan tai pari, nykyinen otus kun on niin ohutkarvainen, että sitä ei parane ulos päästää ollenkaan.

  5. Ihana Melvin – onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Tuo varmaan muistoja mieleen kaikki tassuttelut ja mouruamiset. Meow!

  6. Suloinen! Onko balineesi sukua itämaiselle lyhytkarvalle tai siamilaiselle? Ääntä nimittäin meinaan. Meillä on itämainen ja ääni on VALTAISA 🙂

  7. Juu balineesi on vähän niiko pitkäkarvainen siamilainen. Ja mitä ääneen tulee, niin valtaisa taitaa tulla tännekin =D Edellinen balineesi meillä vai käkätti hassulla kurkkuäänellä, mutta Melvin kyllä ihan huutaa, he hee.

  8. Hauskan näköinen kissa sinisine silmineen ja suurine korvineen;)Niitä perinteisiä kissojen raapimispuita pitäisi pitää ympäristörikoksena. Näin kerran lehdessä viimeisen päälle viritetyn kaupunkikodin ja mikäs siellä kaiken keskellä siten nököttikään: eläinkauppojen kamalin raapimispuu. Miksi ne eivät voisi olla veistosmaisempia, jos sellainen on pakko olla? Murrr.Helka.

  9. Meillä asustelee pieni Siamilainen (no ei se oikeasti enää ole pieni, ikää kohta 15v.). Ja niin paljon kuin kissaani rakastankin niin vihaan ylikaiken raapimapuuta. Voisitko suunnitella jonkin ihanan raapimapuun mitä haluaisi pitää asunnossaan vaikka ilman sitä kissaakin?

Leave a Reply