Tuliaispotpourri: makuuhuone

Olen ollut pitkään haaveilemalla Äitien kesken -reissulla. Mahtava matkaseurani rakastaa kanssani samoja asioita: sisustusta, nukkumista ja kahviloissa istuskelua. Kööpenhamina oli kohteena, jo toisen kerran lyhyen ajan sisään, mutta uusia tuliaisia löytyi taas pilvin pimein. 
HAY-shopista ostin hauskat siveltimet ja muistilapputornin (joita muuten taitaa tulla kohta Armakseenkin, joten ei tarvitse lennellä jatkossa hakemaan). Vanhat perinteiset kirjakaupat eivät petä koskaan, neonväripalluraisia voi sitten liimailla johonkin jos raaskii. 
PS. Taulun maalaisin tuossa joulun alla tulevaan juttuun, joten siitä ja monesta muusta veikeästä ideasta tietoa seuraavassa Dekossa.
Regards from Mom’s Copenhagen trip.

4 thoughts on “Tuliaispotpourri: makuuhuone

  1. Hello, How I wish I could read this! I would love to know about the first image in this series – is this something you have done or is it something you have bought: a poster or a painting??

Leave a Reply