Uusi vuosi, uudet kuosit.

14 thoughts on “Uusi vuosi, uudet kuosit.

    1. Heips!Tilasin omat kaksi kappalettani vast'ikään ja niinhän siinä kävi, että kolmas jäi mieltä kaihertamaan. En löytänyt sopivampaa paikkaa tiedusteluihin, siispä kysyn tässä: onko VINO-säkki mustavalkoinen? Koneen ruudulla kuviointi näyttää välillä tummansiniseltä, joten varmistus tähän väliin. Supertuote muuten vessan piensälälle nämä pussukat!

  1. Petra, juu vino on kyllä tummansininen, tosi tumma sellainen, että rohkeana sisustajana sanoisin senkin passaavan kyllä yhteen. Mustavalkoisia ovat noista CUBES, CIRCUS, TILES, MILLIMETERS, BW JA TETRIS. Ja kyllähän harmaakin natsaa yhteen: HAVU ja ARROW. Ja jos on tuo valmistaja oikein myötämieleinen, niin saattaa onnistua tuo VINOKIN mustalla, kun laitat meiliä: info@cmykistava.fi 😉 Olipas ympäripyöreä vastaus, he hee.

    1. Jahas, mun kysymykset on näemmä putoillut minne sattuu… yhtä kaikki kiitos sopivan ympäripyöreästä vastauksesta, se vastasi kysymykseeni oikein hyvin! HAVU ja TILES multa jo löytyykin ja nätisti istuvat yhteen kyllä. Hyvä tuote teillä, toivottavasti valtaatte maailman sillä! Petra

Leave a Reply